Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til studenterfesten allerede nu

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nedtællingen er allerede gået i gang hos de mange afsluttende elever rundt på landets gymnasier, handelsgymnasier, tekniske gymnasier og HF. Studentertiden er helt speciel, og det er den tid, hvor flere års skolegang skal gå op i en højere enhed, og man kan slå sig løs og have det sjovt. Det er en periode der skal fejres og som skal nydes fuldt ud. Hvad enten du selv bliver student, eller dit barn, familiemedlem eller ven/veninde gør, så kan du allerede godt begynde at planlægge festen nu.


Annonce

Der er mange forskellige ting, som der skal tages stilling til i forbindelse med studenterfesten, så det er ikke for tidligt at gå i gang. Læs videre i denne artikel og få inspiration til din kommende studenterfest.


Udsmykning og pynt til bordet og lokalet

Først og fremmest skal du eller I tage stilling til, hvor festen skal afholdes. Hvis det skal holdes i hjemmet eller i et forsamlingshus, så står man ofte selv for tilbehør og bordpynt til studenterfesten. Til studentergilder pyntes der typisk op i den farve, som studentens hue har. Hvis studenten dimitterer fra STX, så skal pyntens farve være rød, hvorimod hvis studenten er fra HHX, HTX eller HF, så skal pynten være i farven blå. Udsmykningen af lokalet og bordpynten kan bestå af mange forskellige ting såsom serpentiner, farvede lanterner eller små studenterhuer. Det er op til ens egen fantasi, og det handler om at tænke kreativt.


Underholdning til studentergildet

Under en studenterfest eller studentergilde, som det også kaldes, er det oplagt at have noget underholdning. Til de unge mennesker og unge sjæle kan der købes en studenterpakke til studenterfesten. Den består blandt andet af ølbongs, partybriller, et beerpongsæt, konfettirør og meget andet. Med dette er studenten garanteret en god studenterfest og studenteruge, da tingene med fordel også kan benyttes under studenterkørsel. I studenterpakken er der en megafon og flere horn, som er sjove at bruge, når man kører gennem byens gader og fejrer afslutningen på sin uddannelse.

Til de voksne i familien kan der planlægges en anden form for underholdning. Her kunne man gå de traditionelle veje som eksempelvis at skrive en sang eller lave en quiz. En quiz kan laves på papir, men hvis I har adgang til en skærm, så er hjemmesiden Kahoot god at bruge. Kahoot er en smart, interaktiv måde at lave en quiz, hvor hele festen kan deltage, hvis de blot har en smartphone.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.