Annonce
Tilbudsfest

Corona og varemangel: Sådan bliver Black Friday på Vesterbro

Flere steder på Vesterbro er der tilbud i forbindelse med Black Friday 26. november. Foto: Julie Fristed Hansen

Coronasmitten er høj, og historier om varemangel i butikkerne har fyldt medierne den seneste tid. Men hvordan påvirker det den store tilbudsfest Black Friday på Vesterbro?

Hos det lokale storcenter Fisketorvet er meldingen, at hverken corona eller varemangel sætter en stopper for Black Friday. Det oplyser centerchef Morten Korsgaard til VesterbroLIV.

- Der vil være gode tilbud i mange af vores butikker hele weekenden samt nogle forskellige aktiviteter, som faktisk løber frem til jul, skriver han i en mail til VesterbroLIV og fortsætter:

Annonce

- Det er selvfølgelig særdeles vigtigt for os, at vores kunder kan handle trygt og sikkert på Fisketorvet. Vi har på dagen ekstra rengøringspersonale, der vil sørge for afspritning, håndsprit og generel høj hygiejne over alt. Der er også ekstra vagter, der skal tilsikre en tryg shoppingoplevelse og assistere vores kunder hele dagen. Vi har udvidet vores åbningstider fra 10-22, så man kan vælge at komme i ydertimerne, hvor der typisk er lidt færre kunder i centret. Derudover opfordrer vi både personale, butikker og kunder til generelt at tage hensyn og passe på hinanden. Han påpeger, at forventningen er, at der vil være flere mennesker i centeret på selve Black Friday end en normal fredag, mens lørdag og søndag forventes at være travl, men mere normal.

- Deltagelsen er ganske høj og på niveau med de foregående år. Så vi oplever fortsat, at både butikker og kunder har interesse i Black Friday, lyder det.

Bliver Black Friday og Black Weeekend på Fisketorvet påvirket af, at nogle butikker oplever, at det er svært at få varer hjem? I så fald hvilke?

- Ikke i et omfang, der kommer til at påvirke kundernes oplevelse. Der kan måske være produkter eller brands, som kan være begrænsede, men så er der helt sikkert et godt alternativ tilgængeligt, skriver centerchefen.

Også Black Friday på gaden

Da VesterbroLIV er på gaden for at undersøge, om butikkerne her holder Black Friday, er meldingen hos flere, at kunderne også her kan forvente tilbud og rabatter - enten hele ugen, på fredag eller i weekenden.

Nogle steder på Vesterbro melder dog, at de dropper Black Friday til fordel Green Friday, hvor fokus er på bæredygtighed. Det kan du læse mere om her.

Annonce
Black Friday

Black Friday: Politiet anbringer den mobile politistation ved Fisketorvet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jul

Julen byder på en række særlige julemarkeder på Vesterbro: Her finder du dem

Vesterbro

Byens Bedste LIV anbefaler: Det skal du opleve i weekenden

Tilbudsfest

Corona og varemangel: Sådan bliver Black Friday på Vesterbro

Corona

Nyt vaccinationscenter åbner på Hovedbanegården

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

Byens bedste Liv

Kendt kæde åbner tre-etagers karaoke-bar

Black Friday

Hos lokal tøjbutik er Green Friday det nye sort: - Vi vil ikke bidrage til et overforbrug

Vesterbro

Søndagens coronatal: Yderligere ni er døde - 4290 har fået en positiv test

Byliv

Lokalt supermarked klæder udsatte unge på til at tage et fritidsjob

De første børn under 12 år har fået vaccinestik mod corona

Julehjælp

Giv udsatte familier julemad på bordet: Køb Vesterbros julekalender

Tilbudsjagt

12 råd til en sikker Black Friday

Kommunalvalg

30 ud af 55: Flertal af kvinder i Borgerrepræsentationen

Annonce