Annonce
Vesterbro

DGI Byen oplever eksplosion i aktivitetsniveau: Mangler pludselig arbejdskraft

Vandkulturhuset i DGI-byen åbner snart igen og søger mange nye livreddere til at stå klar ved vandkanten. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Sidste år fyrede DGI Byen en række medarbejdere på grund af de dystre og usikre fremtidsudsigter. Men nu melder de efter et år i stilstand om en eksplosion i aktiviteterne. Derfor mangler de nu igen arbejdskraft.

Coronanedlukningen har været hård ved steder som DGI Byen og det er ikke længe siden, at en række medarbejdere blev fyret, fordi corona-krisen kradsenede.

Men nu lysner det og DGI Byens kommercielle direktør melder om måneder med så voldsom aktivitet, at de bliver nødt til at opruste igen og finde flere medarbejdere.
- Vi er glade og glædeligt overraskede over, at aktivitetsniveauet vender tilbage, så hurtigt som det gør her i DGI Byen. Det har mildest talt været et udfordrende år, siger Kevin Helsinghof, der er kommerciel direktør i en pressemeddelelse og uddyber at:

- Det betyder også, at vi får mange nye kunder i butikken, og det har vi brug for nye kolleger til at hjælpe os med.

Annonce

I DGI Byen står man blandt andet for UEFA EURO2020 Fan Village, men der er også masser af messer, konferencer og firmaarrangementer på vej retur. Ikke mindst genåbner Vandkulturhuset snart bassinerne efter en totalrenovering. Og det er netop det øgede aktivitetsniveau, der får DGI Byen til at efterlyse 20-25 nye medarbejdere.

- Vi glæder os blandt andet til at byde velkommen til store events, som for eksempel WorldPride Copenhagen, der blandt andet afholder en tre-dages menneskerettighedskonference i Øksnehallen i august samt tech-konferencen TechBBQ, hvor tusindevis af tech-eksperter mødes i september, siger Kevin Helsinghof.

Når DGI Byen søger nye ansatte er det både kokke, receptionister, teknikere og projektledere til blandt andet Øksnehallen, CPH Hotel og DGI Byens konferencecenter. Herudover leder DGI Byen efter en hel masse livreddere til genåbningen af Vandkulturhuset i sensommeren.

DGI Byen måtte, midt i nedlukningen sidste år, sige farvel til en række medarbejdere pga. de usikre fremtidsudsigter. Med genåbningen er der er altså brug for flere nye kræfter til et DGI Byen, som kan hjælpe med at skabe en af rammerne for et comeback til Købehavn.

- Vi er en lille by i den store hovedstad – og er klar til at velkommen til alle byens borgere og alle dem, der besøger København, siger Kevin Helsinghof.

Annonce
Sundhed

Ældre får ikke besøg - og raske bliver ikke udskrevet: Sådan rammer sygeplejerske-strejken i København

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sygeplejerskernes strejke

Sygeplejerske-strejken breder sig: 'De betyder umindeligt meget. Alle andre er jo døde'

Lights on Vesterbro

Helt vildt: De giver koncert i sexshop

Byens Bedste Liv

Det bugner med bagere i hovedstadens gader

Klumme

Livskvalitet er natur, ikke dyr udsigt!

Sygeplejerskestrejke

Ældre lider under sygeplejerskestrejke på Vesterbro

Folkehuset Absalon

Sommer-workshop: Keramik i lange baner hos Folkehuset Absalon

Vesterbro

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Loppemarked

Slut med Onkel Dannys Plads: Populært loppemarked flytter

Vaccine

Ny adresse: Øksnehallen lukker snart ned for vacciner

Corona

Nybagt mor til lille Felix: Jeg vil overveje vaccinen

Byliv

Aggressive måger skaber stor frustration: De vækker os om natten med deres gennemtrængende skrig

Kunst

Det vidste du ikke: Havneholmen har hemmeligt kunst-rum

Annonce