Annonce
EM

EM-arrangør: Vil gerne undersøge bedre skiltning og information

Euro 2020 sætter i høj grad sit præg på området ved Parken. Her er det afspærrede område lige op til Fælledparkens fornøjelser. Foto: Thomas Frederiksen
Området omkring Østerbro Stadion er afspærret af sikkerhedsmæssige årsager. Arrangør vil nu undersøge, om skiltning til blandt andet Boldklubben Skjold og populær bager skal være bedre.

Områderne bag ved Parken er afspærret af sikkerhedsmæssige grunde i samarbejde med danske myndigheder. Det huser både akkrediteringscenter og faciliteter for de mange medier, der dækker EM.

Arrangørerne i Euro 2020, som er nedsat af det danske fodboldforbund DBU, understreger, at så meget som muligt holdes åbent, blandt andet hovedtribunen på Østerbro Stadion med Boldklubben Skjold og Galst Bageri.

- Alligevel er området fortsat åbent for offentligheden så længe, det kan lade sig gøre, så beboere og andre, der dagligt bruger faciliteterne på Østerbro kan fortsætte deres daglige færd, skriver sikkerhedschef Thomas Rydahl til ØsterbroLIV.

Annonce

Blive klogere

Flere borgere savner skiltning og information fra guiderne i området om, hvordan man kommer hen til boldklubben og bageren.


Vil vil rigtig gerne undersøge, om man kan sikre endnu bedre skiltning og information til vores sikkerhedspersonale

Thomas Rydahl


- Når vi siden sidste år er mødtes med lokaludvalgene, erhvervslivet og borgerne på Østerbro om at sikre den bedst mulige information til dem om de lettere begrænsede adgangsforhold omkring Parken på kampdage, har det netop været med henblik på at blive klogere på informationsbehovet hos de lokale. Lige nu har vi information særskilt til naboer på vores hjemmeside, men vi vil rigtig gerne undersøge, om man kan sikre endnu bedre skiltning og information til vores sikkerhedspersonale, skriver Thomas Rydahl.

Annonce

Afspærringer på kampdage

Der er en del trafikale ændringer som led i EM. Det er ikke muligt at parkere på, men at køre igennem, Edel Sauntes Allé fra Øster Allé til Universitetsparken.

På Gunnar Nu Hansens Plads er der afspærret et antal parkeringspladser i den vestlige ende (vest for Serridslevvej), der er etableret cirka 10 pladser med korttidsparkering ud for Idrætshuset.

På Øster Allé er de skrå parkeringspladser mellem Per Henrik Lings Allé og Nørre Allé spærret.

På selve kampdagene - 12., 17., 21. og 28. juni - vil større områder omkring Parken, blandt andet Øster Allé, være spærret for parkering. Aftenerne før kampene vil store dele af disse områder allerede være spærret af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce