Annonce
Vesterbro For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Vesterbro

Opad igen: Mindre underskud i Konsulentvirksomhed i København VKøbenhavn V-virksomheden Fueled by Coffee ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -24.486 til -4226 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 60.264 kroner. Firmaets bruttotab er forbedret fra -24.458 kroner til -3415 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 49.956 til 46.356 kroner . Firmaet ledes af direktør Casper Høgenhaven. I første omgang er det AHogenhaven ApS og Holding af 28/8 2020 ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Casper Høgenhaven og Andreas Bügel Høgenhaven, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Fueled by Coffee ApS anbragt i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med konsulentbistand vedrørende informationsteknologi og hermed forbundet virksomhed
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Priorparken 39 ApS i København VPriorparken 39 ApS, der er en virksomhed i København V, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 24,4 millioner til 4,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 24,4 millioner kroner. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,6 millioner kroner til 4,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 45,6 millioner til 49,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Sven Krogstrup. Virksomheden ejes af Stig Bøgh Karlsen, Lars Thuesen, Eva Line Normann og JDH Ejendomsinvestering ApS. Priorparken 39 ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er ejerskab og udlejning af ejendommen matr. nr. 19aa, Brøndbyøster By, BrøndbyøsterKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i DIY Center Oderstrasse 15 K/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 23,3 millioner til 29,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 17,1 millioner kroner i det foregående regnskab til 17,0 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 166,6 millioner til 187,3 millioner. Virksomheden ejes af Michael Lassen Jordan, Pernille Jordan, Monica Jordan og Mette Holmelund. DIY Center Oderstrasse 15 K/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Administration af fast ejendom på kontraktbasis". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Formålet er at erhverve ejendommen DIY Centeret Oderstrasse 15, D-67071 Ludwigshafen, og drive udlejningsvirksomhed med denneKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Mascus A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Mascus A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,3 millioner til 1,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,3 millioner kroner til 1,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 2 millioner til 3,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Søren Queitsch. Virksomheden ejes af Schibsted Denmark ApS, LANDBRUGSMEDIERNE P/S og Mascus International BV. Mascus A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Reklameplads i medier". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive en online markedsplads for brugte maskiner samt dermed beslægtet virksomhed samt direkte eller indirekte at drive anden virksomhed, der efter bestyrelsens skøn er forbunden dermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Heering Invest ApS fik millionoverskudHeering Invest ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 116.138 til 5,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 278.958 kroner i det foregående regnskabsår til 5,3 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 3,1 millioner til 7,2 millioner. Firmaet ledes af direktør Niels Thomas Heering. I første omgang er det CCKN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Niels Thomas Heering, der er den dominerende ejer. Heering Invest ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at investere i aktier. Selskabet er berettiget til som led i selskabets likviditetsforvaltning at anbringe midler i obligationer som indskud i pengeinstitutter eller på anden forsvarlig visKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i København V går fra overskud til underskudOverskuddet i CFC Kort & Dok A/S, der er et firma i København V, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 340.338 til -347.284 kroner før skat. Set over firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 340.338 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 829.889 i det foregående regnskabsår til 377.447 - et fald på -55 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 771.889 til 375.123 kroner . Virksomheden ledes af direktør Ulrik Gutkin. I første omgang er det HØYBERG HOLDING ApS og U GUTKIN HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Ulrik Gutkin og Casper Aviv Høyberg, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er CFC Kort & Dok A/S anbragt i branchen "Produktion af film og videofilm". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med dokumentarfilmproduktion og andre hermed beslægtede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i København V-virksomheden Copenhagen Film Company ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Copenhagen Film Company ApS, der er et firma i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 40.527 til 1957 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Virksomhedens bruttofortjeneste er steget fra 198.756 kroner til 202.058 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 209.102 til 198.845 kroner . Virksomheden ledes af direktør Casper Aviv Høyberg. I første omgang er det STRANDBYGAARD HOLDING ApS, HØYBERG HOLDING ApS og U GUTKIN HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det René Strandbygaard Olsen, Ulrik Gutkin og Casper Aviv Høyberg, der er de dominerende ejere. Copenhagen Film Company ApS hører hjemme i branchen "Produktion af film og videofilm". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at forestå indspilning af film og anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i København VOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i CFC Corporate ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 3,1 millioner til 2,7 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 6,2 millioner kroner til 6,3 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et overskud på 2,1 millioner kroner efter skat, faldt formuen i CFC Corporate ApS fra 2,5 millioner til 2,2 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør René Strandbygaard Olsen. I første omgang er det STRANDBYGAARD HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det René Strandbygaard Olsen, der er den dominerende ejer. CFC Corporate ApS hører hjemme i branchen "Produktion af film og videofilm". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er medieproduktion samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Eubon ApS i København V gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Eubon ApS i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -1,2 millioner til 125.017 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ti ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,8 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 3,3 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra -1,1 millioner til -955.757. Virksomheden ledes af direktør Jiongyi Zhu. Virksomhedens reelle ejere er Jiongyi Zhu. I Erhvervsstyrelsens register er Eubon ApS anbragt i branchen "Restauranter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed samt anden dermed efter ledelses skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Triobike A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Triobike A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 971.168 til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 11 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 7,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 5,6 millioner til 6,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Sammi Eisinger. I første omgang er det FABER FUEL ApS, TRIOINVEST ApS og JK & Co. ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Sammi Eisinger, der er den dominerende ejer. Triobike A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Industriel design og produktdesign". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at designe, udvikle og markedsføre produkter, herunder at være holdingselskab for handelsvirksomheder i Danmark og i udlandet samt anden efter bestyrelsens skøn i sædvanlig forbindelse med disse ovenstående aktiviteter stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: It-virksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Visma e-conomic A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 250,3 millioner til 281,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 230 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 275 ansatte - en fremgang på 19,57 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 376,8 millioner kroner til 439,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 196,9 millioner til 226,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Lars Engbork. Virksomheden ejes af VISMA DANMARK HOLDING A/S. Visma e-conomic A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udgivelse af software". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at sælge og servicere ERP-softwareKlik her for at se regnskabet.
Underskud igen: Underskuddet holder fast i Giano ApSKøbenhavn V-virksomheden Giano ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -89.758 til -128.881 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -20.157 kroner året før til 179.424 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -31.817 til -132.533 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Leonardo Camboni og Paolo Falco. Virksomhedens reelle ejere er Felix Angel Chamorro Rovira, Leonardo Camboni og Paolo Falco. Giano ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med drikkevarer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Servicegruppen City ApS i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden Servicegruppen City ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -98.085 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttotab var på -97.923 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Dennis Fausto Djørup. I første omgang er det K OG D HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Dennis Fausto Djørup, der er den dominerende ejer. Servicegruppen City ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Kombinerede serviceydelser". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med ejendoms- og håndværkerservice samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelse
Overskuddet stiger flere gange: It-virksomhed i København V tjente flere penge i seneste regnskabNXTIQ ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 3011 til 211.956 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 94.330 kroner i det foregående regnskabsår til 617.844 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 168.300 til 311.199. Firmaet ledes af direktør Stefan Gram. Virksomhedens reelle ejere er Stefan Gram. NXTIQ ApS hører hjemme i branchen "Computerprogrammering". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive virksomhed med applikations-udvikling og programmering og hermed forbundet virksomhed. Sekundært virksomhedsformål er at yde konsulent- og hjemmeservice assistance til erhvervsvirksomheder, organisationer, foreninger og private
Tallene vendt: Made By Baden ApS i København V gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Made By Baden ApS i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -110.667 til 199.494 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 25.114 kroner i det foregående regnskabsår til 502.684 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra -47.048 til 105.548. Virksomheden ledes af direktør Christian Baden. Virksomhedens reelle ejere er Christian Baden. I Erhvervsstyrelsens register er Made By Baden ApS anbragt i branchen "Fremstilling af andre møbler". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er udvikling, produktion og salg af snedker og øvrige træprodukter samt hermed tilknyttet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Konsulentvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i EQS Group A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 1,1 millioner til 3,2 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 12, året før var det 13. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 9,3 millioner kroner til 12,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 3,7 millioner til 6,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Matthias Zastrow. Virksomheden ejes af EQS Group A/S og EQS Group AG. EQS Group A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive konsulentvirksomhed samt softwareudvikling og salg heraf og anden dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Cloudhuset A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Cloudhuset A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 203.424 til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,6 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 3,0 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 1,2 millioner til 2,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Mads Berner. I første omgang er det Hampton Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mads Berner, der er den dominerende ejer. Cloudhuset A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive IT- og konsulentvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i København V ryger fra overskud til underskudOverskuddet i TVECO INVEST ApS, der er et firma i København V, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 641 til -13.700 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 641 kroner. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -559 kroner til -11.209 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -54.936 til -68.636 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Trine Quitzau. Virksomhedens reelle ejere er Trine Quitzau. I Erhvervsstyrelsens register er TVECO INVEST ApS anbragt i branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive håndværksvirksomhed og dermed beslægtet virksomhed
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Roarskilde Invest K/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 341.698 til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 1,7 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 12 millioner til 12,9 millioner. I første omgang er det Monica Jordan og Roarslund I/S, der står som ejere. I sidste ende er det Birgit Ilkjær-Jordan, Michael Lassen Jordan og Monica Jordan, der er de dominerende ejere. Roarskilde Invest K/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er købe Holbækvej 67, 4000 Roskilde, matr.nr. 11 E Engmarken, Roskilde Jorder, og drive udlejningsvirksomhed med denneKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i FORE Elmehaven ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 2,2 millioner til 5,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 2,1 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,8 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 13,1 millioner til 17,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af FORE Elmehaven Holding ApS. FORE Elmehaven ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er - direkte eller via besiddelse af kapitalandele i andre selskaber - at drive virksomhed med køb, salg, besiddelse samt udlejning af fast ejendom i Danmark og andre aktiviteter i relation hertilKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i København VJemidan K/S, der er en virksomhed i København V, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 136,4 millioner til 10,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 136,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 15,5 millioner kroner i det foregående regnskab til 12,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Selvom året endte med et overskud på 10,3 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Jemidan K/S fra 396,3 millioner til 391,6 millioner kroner . I første omgang er det Birgit Ilkjær-Jordan, Michael Lassen Jordan, Henriette Lassen Jordan, Claus Lassen Jordan, Pernille Jordan, Monica Jordan, Mette Holmelund og Julie Ilkjær Jordan, der står som ejere. I sidste ende er det Michael Lassen Jordan, der er den dominerende ejer. Jemidan K/S hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at eje og investere i fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Jemidan ApS i København VJemidan ApS, der er en virksomhed i København V, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 950.934 til 182.959 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 950.934 kroner. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 55.934 i det foregående regnskabsår til 19.276 - et fald på -66 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 1,6 millioner til 1,8 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Henriette Lassen Jordan og Pernille Jordan. I første omgang er det Birgit Ilkjær-Jordan, Michael Lassen Jordan, Henriette Lassen Jordan, Claus Lassen Jordan og Julie Ilkjær Jordan, der står som ejere. I sidste ende er det Michael Lassen Jordan og Monica Jordan, der er de dominerende ejere. Jemidan ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at være komplementar i Jemidan K/S (CVR. nr. 1938 4802)Klik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsselskabet Risskov A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendomsselskabet Risskov A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 1,7 millioner til 12,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 2,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,9 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Ejendomsselskabet Risskov A/S var ligesom året før på 23 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af FORE Risskov Holding ApS. Ejendomsselskabet Risskov A/S hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er, direkte eller via besiddelse af kapitalandele i andre selskaber, at drive virksomhed med køb, salg, besiddelse samt udlejning af fast ejendom i Danmark og andre aktiviteter i relation hertilKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos konsulentvirksomhed i København VOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i LDH Rådgivning ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,1 millioner til 840.987 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 1,6 millioner kroner til 2,1 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 880.576 til 1,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Lars Dal Hende. Virksomhedens reelle ejere er Lars Dal Hende. LDH Rådgivning ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets primære formål er virksomhedsrådgivning samt øvrig relateret aktivitet i forbindelse hermed efter direktionens skønKlik her for at se regnskabet.
Begrænset nedgang: Konsulentvirksomhed i København V fik lidt lavere overskud4th floor Consulting ApS, der er en virksomhed i København V, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 305.116 til 295.030 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 829.038 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 896.197 kroner i det foregående regnskab til 801.987. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 334.726 til 514.812. Virksomheden ledes af direktør Ane Line Mathiassen Christensen. I første omgang er det Rooftop Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Ane Line Mathiassen Christensen, der er den dominerende ejer. 4th floor Consulting ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at støtte B2B kunder med operationel implementering af strategi, således at strategi omsættes til drift, præstation og forbedring og hermed efter ledelsens skøn beslægtet virksomhed
Overskuddet stiger flere gange: Better Folks ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårBetter Folks ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 110.314 til 384.284 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 1,8 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 3,1 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra -98.395 til 214.679. Firmaet ledes af direktør Md Riad Arefin. Virksomhedens reelle ejere er Roksana Begum. Better Folks ApS hører hjemme i branchen "Arbejdsformidlingskontorer". Virksomheden beskriver selv sit formål således: 1.2 Selskabets formål er at agere som Facility Management, hvor fokusområdet vil være at hjælpe virksomheder med udenlandsk arbejdskraft og hermed forbundet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Stadig millionminus: Underskuddet er blevet mindre hos Nofipa ApSUnderskuddet i København V-virksomheden Nofipa ApS er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet kraftigt formindsket fra -2,3 millioner til -1,5 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til seks ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 284.280 kroner i det foregående regnskabsår til 2,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selv om året endte med et underskud på -1,3 millioner kroner efter skat, voksede formuen i Nofipa ApS sidste år fra -1,1 millioner til 260.292 . Virksomheden ledes af direktør Sander Lerche Rasmussen. I første omgang er det Markus Rahr, Mads Frey Bendix, alundkvist ApS, Sander LR Holding ApS, TWPersson ApS og Truly Global AG, der står som ejere. I sidste ende er det Sander Lerche Rasmussen, der er den dominerende ejer. Nofipa ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med brugte varer i forretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Boulevarden 41 ApS i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden Boulevarden 41 ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -354.004 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttotab var på -297.804 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Lasse Overgaard Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Lasse Overgaard Nielsen. Boulevarden 41 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tværkulturel Psykolog ApS i København V går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Tværkulturel Psykolog ApS, der er et firma i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 52.080 til -14.941 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Virksomhedens bruttofortjeneste er steget fra 320.731 kroner til 435.055 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 65.957 til 54.976 kroner . Virksomheden ledes af direktør Faisal Saleem. Virksomhedens reelle ejere er Faisal Saleem. Tværkulturel Psykolog ApS hører hjemme i branchen "Psykologisk rådgivning". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive psykolog virksomhed, samt aktiviteter herunder
Nyt regnskab: It-virksomhed i København V får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i København V-virksomheden ShipServ ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 389.298 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit otte i 2020/21, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 9,0 millioner kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Henrik Hyldahn. Virksomheden ejes af ShipServ Limited. I Erhvervsstyrelsens register er ShipServ ApS anbragt i branchen "Computerprogrammering". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med salg og support, samt at udøve enhver aktivitet, der efter ledelsens skøn er forbundet hermed
Overskuddet stiger: Nordicals København A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Nordicals København A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 235.808 til 18,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 27 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 28 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 18,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 41,1 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 5,8 millioner til 20,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jacob Lund Falkensted. Virksomheden ejes af LUND INVEST AF 21.12.06 ApS, NY83 ApS, SPK af 8/12-2016 ApS, A. Bengtsson Holding ApS og Abild Invest ApS. Nordicals København A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Ejendomsmæglere mv.". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive ejendomsformidlingsvirksomhed, herunder salg og udlejning, samt anden i forbindelse hermed stående virksomhed bl.a. inkluderet asset- og property management, capital markets, due diligence, ejendomsadministration samt andet lignende arbejdeKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Virksomhed i København V er gået fra underskud til millionoverskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Green-Jakobsen A/S i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -31.970 til 1,1 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,9 millioner kroner til 6,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et overskud på 895.500 kroner efter skat, faldt formuen i Green-Jakobsen A/S fra 4,9 millioner til 4,6 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Erik Francis Aagaard Green. Virksomheden ejes af Steen Michael Donner, THOMAS P. SCHMIDT ApS, EG HOLDING AF 2010 ApS, BJ HOLDING AF 2010 ApS og Seagull AS. I Erhvervsstyrelsens register er Green-Jakobsen A/S anbragt i branchen "Andre liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er i eget regi eller i tilknyttede virksomheder at drive konsulentvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Regnskabsvirksomhed i København V tjente flere penge i seneste regnskabEconomica A/SEconomica A/S, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 68.600 til 247.177 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 470.951 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 630.243 kroner til 897.027 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 572.094 til 764.272. Firmaet ledes af direktør Pia Jeanette Lorenzen. I første omgang er det Economica Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Pia Jeanette Lorenzen, der er den dominerende ejer. Economica A/SEconomica A/S hører hjemme i branchen "Bogføring og revision: skatterådgivning". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at yde virksomhedsrådgivning, herunder servicevirksomhed inden for regnskabsassistanceKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos konsulentvirksomhed i København VOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i AKQA Denmark A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 32,5 millioner til 19,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 32,5 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 133 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 124 ansatte - en nedgang på 6,77 procent. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 127,4 millioner kroner i det foregående regnskab til 104,1 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Selvom året endte med et overskud på 15,2 millioner kroner efter skat, faldt formuen i AKQA Denmark A/S fra 27,4 millioner til 17,7 millioner kroner . Firmaet ledes af direktør Steffen Blauenfeldt Otkjær. Virksomheden ejes af L MORELL HOLDING ApS og Russell Square Holding BV. AKQA Denmark A/S hører hjemme i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at drive IT-virksomhed, herunder salg, implementering og servicering af software og anden dermed i forbindelse stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos taxa-virksomhed i København VOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i CPH Limousine ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 96.061 til 56.074 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 96.061 kroner i det foregående regnskabsår til 312.104 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 128.963 til 170.891. Virksomheden ledes af direktør Mohammad Sohail Ahmad. I første omgang er det BSA CPH Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mohammad Sohail Ahmad, der er den dominerende ejer. CPH Limousine ApS hører hjemme i branchen "Taxikørsel". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor personbefordring samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Quizstone ApS i København VOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Quizstone ApS, der er et firma i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 65.613 til 7670 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 65.613 kroner. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 68.173 i det foregående regnskabsår til 7332 - et fald på -89 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 183.329 til 189.312. Virksomheden ledes af direktør Søren Christian Bøjer. I første omgang er det HOVALDT HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Søren Christian Bøjer, der er den dominerende ejer. Quizstone ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel via Internettet med digitale produkter". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udvikle, sælge og markedsføre quiz-baseret virksomhed, herunder udbud af quizzer over Internettet eller som brætspil, samt dermed beslægtede forretningsområderKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Virksomhed i København V er gået fra underskud til millionoverskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Scandlines Gedser-Rostock ApS i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet steget fra -37,8 millioner til 72,4 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i Medarbejdertallet var på 73 i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 97,6 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 178,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 134,7 millioner til 206 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Per Johannesen Madsen, Michael Guldmann Petersen og Carsten Ramsø Nørland. Virksomheden ejes af SCANDLINES DANMARK ApS. I Erhvervsstyrelsens register er Scandlines Gedser-Rostock ApS anbragt i branchen "Sø- og kysttransport af passagerer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive rederivirksomhed og anden virksomhed, som har en forretningsmæssig sammenhæng med rederivirksomhedenKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Scandlines Catering ApS i København V ryger fra overskud til millionunderskudOverskud er blevet til underskud i Scandlines Catering ApS, der er et firma i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 13,0 millioner til -2,7 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 13,0 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 211 i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Virksomhedens bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 98,0 millioner kroner i det foregående regnskab til 93,9 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Egenkapitalen faldt fra 31 millioner til 24,6 millioner kroner . Firmaet ledes af en direktion, der består af Per Johannesen Madsen, Michael Guldmann Petersen og Carsten Ramsø Nørland. Virksomheden ejes af SCANDLINES DANMARK ApS. Scandlines Catering ApS hører hjemme i branchen "Købmænd og døgnkiosker". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at drive erhvervsvirksomhed i henhold til den med Scandlines Danmark ApS (tidligere DSB REDERI A/S) ingåede forpagtningsaftale og hermed beslægtet virksomhed, herunder om fornødent at være moderselskab for andre selskaber, der har indgået forpagtningsaftaler med Scandlines Danmark ApS (tidligere DSB REDERI A/S). Virksomheden omfatter således salg af spise- og drikkevarer, modtagelse af overnattende gæster med mulighed for servering og udlejning af lokaler til selskaber, der selv sørger for serveringen. Selskabet vil for hvert af sine forretningssteder søge særlig bevilling til servering af stærke drikkeKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Wilfa Danmark A/S i København V ryger fra overskud til millionunderskudOverskud er blevet til underskud i Wilfa Danmark A/S, der er et firma i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,4 millioner til -1,1 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fem ansatte. Virksomhedens bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 4,0 millioner kroner i det foregående regnskab til 3,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 8,9 millioner til 8,1 millioner kroner . Firmaet ledes af direktør Thomas Snor Korreborg. I første omgang er det AS Wilfa, der står som ejer. I sidste ende er det Morten Andre Hoff, der er den dominerende ejer. Wilfa Danmark A/S hører hjemme i branchen "Engroshandel med elektriske husholdningsartikler". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er handel med elektriske apparater smat hermed beslægtet virksomhed herunder deltagelse i andre selskaber med ligninde virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Konsulentvirksomhed i København V tjente flere penge i seneste regnskabGMS Management Solutions Danmark ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 105.135 til 500.693 kroner før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,6 millioner kroner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 63.456 til 403.022. Selskabet ledes af en direktion, der består af Jonas Birch Lastein og Sara Maria Rocia de Fransisco Miguel. Virksomheden ejes af GMS Management Solutions S.L.. GMS Management Solutions Danmark ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med konsulent- og rådgivningsservive, salg af varer samt aktiviteter, der er naturligt forbundet hermed og deltagelse i andre virksomheder via besiddelse af kapitalandele eller på anden vis
Stadig minus: Drafthound ApS får nyt millionunderskudUnderskuddet i København V-virksomheden Drafthound ApS voksede sidste år. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -1,0 millioner til -2,8 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 4330 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -84.166 kroner til -1,2 millioner kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 2,2 millioner til 23.394 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Michael Jan Wiatr, Søren Munk Hansen og Frederik Badstue Wagner. Virksomheden ejes af W Ventures ApS, MUNK HANSEN HOLDING APS, Hawera Holding ApS, FTØ Finans Holding ApS og KBW Holding ApS. I Erhvervsstyrelsens register er Drafthound ApS anbragt i branchen "Anden udgivelse af software". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udvikle og drive en platform for sportsrelateret data og hermed relateret virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos lægeklinik i København VIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i LÆGESELSKAB DAVID BENJAMIN ApS, der er et firma i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 148.614 til 8714 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 410.371 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 3,9 millioner til 3,8 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør David Benjamin Jensen. Virksomhedens reelle ejere er David Benjamin Jensen. LÆGESELSKAB DAVID BENJAMIN ApS hører hjemme i branchen "Alment praktiserende læger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive almen lægepraksis samt hermed ligestillet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i CPH Bolig I ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 4,8 millioner til 11,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 5,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 36,8 millioner til 45,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af FORE CPH Bolig I Holdco ApS. CPH Bolig I ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje, udleje og administrere selskabets faste ejendomme matr.nr. 567 Christianshavns Kvarter, København og matr.nr. 3 BE Ordrup, samt al hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Konsulentvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i FORE CPH Bolig I Holdco ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 3,7 millioner til 8,5 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -8100 kroner til -9852 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 37,5 millioner til 46 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af Anni Sørensen, MIKKELBORG EJENDOMME ApS, ENEBORG INVEST ApS, HANSENGROUP A/S, SØHOLM ApS, Ny JJT Holding ApS, T.K. Boesen Property ApS, JEROPE Capital ApS og SF FORE Invest ApS. FORE CPH Bolig I Holdco ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er, direkte eller via besiddelse af kapitalandele i andre selskaber, at drive virksomhed med køb, salg, besiddelse samt udlejning af fast ejendom i Danmark og andre aktiviteter i relation hertilKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Bøsula ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Bøsula ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,0 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,3 millioner kroner til 1,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 7,7 millioner til 8,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Lars Svenning Andersen. I første omgang er det Lars Svenning Andersen, Jesper Svenning, Henrik Horn Andersen og Gitte Böse Anand, der står som ejere. I sidste ende er det Lars Svenning Andersen, der er den dominerende ejer. Bøsula ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udlejning af boliger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at erhverve fast ejendom til udlejningKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Virksomhed i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden EasyGoing ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -48.090 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttotab var på -48.090 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Jakob Gaard Nielsen. I første omgang er det Jakob Gaard Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jakob Gaard Nielsen, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er EasyGoing ApS anbragt i branchen "Udlejning og leasing af varer til fritid og sport". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i CPH Bolig I ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 4,8 millioner til 11,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 5,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 36,8 millioner til 45,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af FORE CPH Bolig I Holdco ApS. CPH Bolig I ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje, udleje og administrere selskabets faste ejendomme matr.nr. 567 Christianshavns Kvarter, København og matr.nr. 3 BE Ordrup, samt al hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Jagtvej 64 ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Jagtvej 64 ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 3,3 millioner til 6,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 2,0 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,9 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 17,7 millioner til 21,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af Fensmarkhus Holding ApS. Jagtvej 64 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje, udleje og administrere ejendommen beliggende matr.nr. 4676, Udenbys Klædebo Kvarter, ejerlejlighederne nr. 2 og 4 - 16 samt al hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i København V-virksomheden Scandlines Danmark ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Scandlines Danmark ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 519,8 millioner til 330,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 558,8 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 276 i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 758,7 millioner kroner i det foregående regnskab til 562,5 millioner - et fald på -26 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 1,7 milliarder til 2 milliarder. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Per Johannesen Madsen, Michael Guldmann Petersen og Carsten Ramsø Nørland. Virksomheden ejes af SCANDLINES ApS. Scandlines Danmark ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Sø- og kysttransport af passagerer". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive rederivirksomhed og anden virksomhed, som har en forretningsmæssig sammenhæng med rederivirksomhedenKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Azo Group ApS fik større overskud end året førAzo Group ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 57.560 til 152.372 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 189.411 kroner til 266.892 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra -119.735 til -1595. Firmaet ledes af en direktion, der består af David Azoulay Pedersen og Adam Azoulay Pedersen. Virksomhedens reelle ejere er David Azoulay Pedersen og Adam Azoulay Pedersen. Azo Group ApS hører hjemme i branchen "Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed
Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i København V ryger fra overskud til underskudForrige års overskud i COPENHAGEN BACKPACKERS ApS, der er et firma i København V, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 203.281 til -502.303 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 203.281 kroner. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 561.517 i det foregående regnskabsår til 228.600 - et fald på -59 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 528.270 til 176.473 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Peter Eriksen og Rune Schou Larsen. I første omgang er det LARSENHOLDING ApS og SHARE HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Peter Eriksen og Rune Schou Larsen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er COPENHAGEN BACKPACKERS ApS anbragt i branchen "Andre overnatningsfaciliteter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med drift af hostals, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed
Overskuddet stiger: Bjelkes Allé 20 ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Bjelkes Allé 20 ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,6 millioner til 2,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 972.231 kroner i det foregående regnskab til 877.713. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 13,5 millioner til 13,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af Bjelkes Allé Holding ApS. Bjelkes Allé 20 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Opførelse af bygninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje, udleje og administrere ejendommen matr.nr. 1082, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Bjelkes Allé 20, 2200 København N, samt al hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Bjelkes Allé 16 ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Bjelkes Allé 16 ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,2 millioner til 2,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 911.406 kroner i det foregående regnskab til 815.520. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 10,3 millioner til 10,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af Bjelkes Allé Holding ApS. Bjelkes Allé 16 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje, udleje og administrere ejendommen matr.nr. 1246, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Bjelkes Allé 16, 2200 København N, samt al hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Minus vokser: Virksomhed i København V får milliontabJAM Post Production ApS, der er et firma i København V, har fået minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -1,4 millioner til -1,5 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Virksomhedens bruttotab er gået i den forkerte retning fra -957.962 kroner til -1,1 millioner kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -16.443 til -1,2 millioner kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Jeppe Riddervold. I første omgang er det JAM Company Holding A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Jeppe Riddervold, der er den dominerende ejer. JAM Post Production ApS hører hjemme i branchen "Indspilning af lydoptagelser og udgivelse af musik". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive lydproduktion, og hvad der efter direktionens skøn står i forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i København V tjente flere penge i seneste regnskabsårEEN kobenhavn ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 3831 til 11.306 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre. Firmaets bruttofortjeneste erskåret ned fra 1,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 816.215 - et fald på -35 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 518.812 til 527.590. Virksomheden ledes af direktør Suzanne Bloch Lajboschitz. I første omgang er det MITCO ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Lennart Bent Lajboschitz, der er den dominerende ejer. EEN kobenhavn ApS hører hjemme i branchen "Møbelforretninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er handel med klassiske møbler og anden handelsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Mitco ApS i København V er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Mitco ApS i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet steget fra -56,2 millioner til 94,0 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet seks, året før var det syv. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 7,9 millioner kroner året før til -151.000 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 136,2 millioner til 214,7 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Lennart Bent Lajboschitz og Suzanne Bloch Lajboschitz. I første omgang er det ANPARTSSELSKABET AF 20. MARTS 2013 og Mitco Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Lennart Bent Lajboschitz, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Mitco ApS anbragt i branchen "Ikke-finansielle hovedsæders virksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive handel, import og eksport samt investering direkte eller indirekte i andre selskaber, herunder foretage investeringsvirksomhed og eje andre selskaber. Det er ligeledes selskabets formål at besidde fast ejendom, samt fortage udlånKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Sisyphos ApS i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden Sisyphos ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -37.538 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 74.236 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Rasmus Thirup Beck og Søren Bjørn-Hansen. Virksomhedens reelle ejere er Rasmus Thirup Beck og Søren Bjørn-Hansen. Sisyphos ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden forretningsservice". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med journalistik, rådgivning, undervisning, moderering og foredrag, samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelseKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Regnskabsvirksomhed i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden Cyrk Regnskab & Administration ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -381 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 569.727 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Selskabet ledes af en direktion, der består af Tine Gottenborg Bruun og John Gottenborg Bruun. Virksomhedens reelle ejere er Tine Gottenborg Bruun og John Gottenborg Bruun. I Erhvervsstyrelsens register er Cyrk Regnskab & Administration ApS anbragt i branchen "Bogføring og revision: skatterådgivning". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at sikre direktørerne varig beskæftigelse ved at yde service indenfor regnskab og administration
Røde tal forsvandt: Kristian Klüver Consulting ApS i København V er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Kristian Klüver Consulting ApS i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -30.576 til 1,6 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 1,1 millioner kroner til 1,2 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 1,1 millioner til 2,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kristian Klüver Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Kristian Klüver Jensen. I Erhvervsstyrelsens register er Kristian Klüver Consulting ApS anbragt i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at yde konsulentbistand indenfor IT - fx udvikling af apps og backend systemer. Derudover også udvikling af egne apps/produkter. Derudover eventuelt også investering
Stadig minus: Tempo ApS får nyt millionunderskudOgså i det seneste regnskabsår blev det til et underskud i København V-virksomheden Tempo ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -4,6 millioner til -6,4 millioner kroner før skat. Firmaets bruttotab er forbedret fra -3,8 millioner kroner til -44.964 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 4,4 millioner til -2 millioner kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Henrique Baptista Ferreira. Virksomheden ejes af FOUNDERS A/S, Ones and Zeros UG (haftungsbeschränkt) og Namacaca UG (haftungsbeschränkt). Tempo ApS hører hjemme i branchen "Anden udgivelse af software". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med udvikling og salg af software, besiddelse af kapitalandele og hermed efter bestyrelsens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i København V-virksomheden Carlsberg Central Office A/SCarlsberg Central Office A/S, der er en virksomhed i København V, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 11,9 millioner til 857.720 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 65,6 millioner kroner i det foregående regnskab til 50,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 246,5 millioner til 246,2 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jakob Stilov. Virksomheden ejes af CARLSBERG BREWERIES A/S. Carlsberg Central Office A/S hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er i eller uden for Danmark at drive bryggerivirksomhed samt at yde teknisk eller merkantil bistand, erhverve og eje fast ejendom eller i øvrigt udøve eller være interesseret i anden virksomhed, som efter bestyrelsens skøn har forbindelse hermed
Røde tal forsvandt: Kød Vesterbro ApS i København V er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i virksomheden Kød Vesterbro ApS i København V i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet for alvor vokset fra -509.564 til 2,2 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 11 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 12 ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 4,2 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 6,8 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 2,6 millioner til 4,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Morten Pedersen Ortwed. Virksomheden ejes af DiningSix Group ApS. I Erhvervsstyrelsens register er Kød Vesterbro ApS anbragt i branchen "Restauranter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive restauration, samt anden virksomhed der står i naturlig forbindelse hertilKlik her for at se regnskabet.
Begrænset nedgang: Virksomhed i København V fik lidt lavere overskudCarlsberg Supply Company Danmark A/S, der er en virksomhed i København V, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 54,7 millioner til 54,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 974 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 960 ansatte - en nedgang på 1,44 procent. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 116,6 millioner kroner i det foregående regnskab til 112,5 millioner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 452,8 millioner til 453,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Martin Seier. Virksomheden ejes af CARLSBERG BREWERIES A/S. Carlsberg Supply Company Danmark A/S hører hjemme i branchen "Fremstilling af øl". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er produktion af maltdrikke, vand, sodavand og øvrige drikke samt logistik forbundet hermed pågældende produktion samt at udøve anden hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Virksomhed i København V har underskudKøbenhavn V-virksomheden HV Design ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -29.272 til -28.703 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -17.303 kroner til -27.392 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -184.225 til -206.488 kroner og dermed stadig negativ . Firmaet ledes af direktør Helle Vilmann. I første omgang er det Niels Jørgen Larsen og VILHART-DESIGN ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Helle Vilmann og Niels Jørgen Larsen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er HV Design ApS anbragt i branchen "Industriel design og produktdesign". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er salg af designKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i København V-virksomheden Camurus ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Camurus ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 227.799 til 170.805 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 1,2 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,0 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 337.718 til 433.081. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Jon Uguzne Garay Olonso, Sven Fredrik Tiberg og Richard Major Jameson. Virksomheden ejes af Camurus AB. Camurus ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Engroshandel med medicinalvarer og sygeplejeartikler". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed inden for salg og marketing, herunder med medicinalprodukter, og hvad der efter direktionens skøn måtte være beslægtet hermedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Virksomhed i København V fik større overskud end året førVilhart-Design ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 57.794 til 63.643 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 286.793 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 669.883 kroner i det foregående regnskab til 631.463. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 48.617 kroner efter skat, faldt formuen i Vilhart-Design ApS fra 303.673 til 239.290 kroner . Virksomheden ledes af direktør Helle Vilmann. Virksomhedens reelle ejere er Helle Vilmann. Vilhart-Design ApS hører hjemme i branchen "Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive rådgivnings- og udviklingsvirksomhed samt hermed ligestillet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Transitions ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Transitions ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 471.698 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste erblevet reduceret fra 851.217 kroner i det foregående regnskab til 526.693 - et fald på -38 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 5,6 millioner til 6,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Dorte Sandager Gaugler. Virksomhedens reelle ejere er Dorte Sandager Gaugler. Transitions ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er afholdelse af kursusvirksomhed, ledelses- og organisationsudvikling og dermed beslægtet virksomhed efter direktionens skønKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Virksomhed i København V får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i København V-virksomheden KS & Mojo Working ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 226.997 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2020/21, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 352.868 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Mogens Kayser Gjøe. Virksomhedens reelle ejere er Mogens Kayser Gjøe. I Erhvervsstyrelsens register er KS & Mojo Working ApS anbragt i branchen "Kombinerede administrationsserviceydelser". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Underskud igen: Underskuddet holder fast i Strandlodsvej 48 ApSKøbenhavn V-virksomheden Strandlodsvej 48 ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -2399 til -7336 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på -2399 kroner. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -6250 kroner til -10.375 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 45.430 til 38.094 kroner . Virksomheden ledes af direktør Lars Bigom. Virksomhedens reelle ejere er Steen Hundevad Knudsen og Lars Bigom. Strandlodsvej 48 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at være komplementar i kommanditselskabet K/S Strandlodsvej 48, København, og at administrere kommanditselskabets faste ejendomme og andre formueaktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos konsulentvirksomhed i København VSHARKCELL ApS, der er en virksomhed i København V, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 4,0 millioner til 35.107 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 4,2 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit fire fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til seks ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 6,3 millioner i det foregående regnskabsår til 3,1 millioner - et fald på -51 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 27.258 kroner efter skat, faldt formuen i SHARKCELL ApS fra 3,4 millioner til 415.999 kroner . Virksomheden ledes af direktør Frederik Uldall Brøns. Virksomheden ejes af Computas Holding AS. SHARKCELL ApS hører hjemme i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive IT- og datarelateret konsulentvirksomhed og hermed forbundne aktiviteter efter ledelsens beslutningKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: København V-virksomheden Computas Danmark ApS fik også milliongevinst i seneste regnskabComputas Danmark ApS, der er en virksomhed i København V, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1,7 millioner til 1,7 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 14 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 19 ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 12,9 millioner kroner til 17,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 4,1 millioner til 6,2 millioner. Firmaet ledes af direktør Frederik Uldall Brøns. Virksomheden ejes af Computas Holding AS. I Erhvervsstyrelsens register er Computas Danmark ApS anbragt i branchen "Databehandling, webhosting og lignende serviceydelser". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med produktion, handel og service indenfor databranchen, herunder især relateret til videns baserede systemer, samt anden virksomhed, der står i forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Vending: Homerun Media ApS i København V er gået fra skidt til godtEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Homerun Media ApS i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -31.338 til 171.390 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to. Firmaets bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 415.716 kroner i det foregående regnskab til 215.896 - et fald på -48 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra -2 millioner til -1,8 millioner. Virksomheden ledes af direktør Timm Christian Mehrens. I første omgang er det MEHRENS HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Timm Christian Mehrens, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Homerun Media ApS anbragt i branchen "Produktion af film og videofilm". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor køb, salg og produktion indenfor medie-, kommunikations- og underholdnings-branchen samt at eje kapitalandele i selskaber der driver sådan virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene er vendt: Virksomhed i København V er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet TRYPHON GAMES ApS i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -808 til 176 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttotab er forbedret fra -800 kroner til -419 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 69.112 til 69.288. Virksomheden ledes af direktør Bo Berget. I første omgang er det BO BERGET HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Bo Berget, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er TRYPHON GAMES ApS anbragt i branchen "Fremstilling af spil og legetøj". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udvikle og sælge underholdningsspil af enhver art, men også enhver anden udviklings- og/eller produktionsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhed
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i København VInstitute of Wonder ApS, der er en virksomhed i København V, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 221.676 til 24.916 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 299.256 kroner i det foregående regnskab til 253.381. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 57.363 til 81.131. Virksomheden ledes af direktør Jelena Mescanova. Virksomhedens reelle ejere er Jelena Mescanova. Institute of Wonder ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med spil og legetøj". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er produktion og udvikling af oplevelser, spil og lege samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Von Olson ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Von Olson ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 294.891 til 368.409 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 899.381 kroner til 945.502 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 421.402 til 651.297. Virksomheden ledes af direktør Rasmus Olsen. Virksomhedens reelle ejere er Rasmus Olsen. Von Olson ApS hører hjemme i branchen "Produktion af tv-programmer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomheden har det formål at udvikle & producere TV-programmer inden for comedy genren og hermed ligestillet virksomhed. Selskabet leverer ligeledes live underholdning og medvirker til udvikling og produktion af detteKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Designpsykologi A/S i København V gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Designpsykologi A/S i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -1,1 millioner til 304.742 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til seks ansatte. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 272.554 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Designpsykologi A/S fra 3,7 millioner til 3,4 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Rune Nørager. I første omgang er det despsy ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Rune Nørager, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Designpsykologi A/S anbragt i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med konsulentbistand vedrørende informationsteknologi samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nedgang: Underskuddet hænger fast i finansvirksomhed i København VKøbenhavn V-virksomheden EJENDOMSAKTIESELSKABET TUBORG NORD C fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -10.895 til -696.425 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttotab er forbedret fra -10.895 kroner til -10.275 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 103,3 millioner til 102,6 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jakob Stilov. Virksomheden ejes af CARLSBERG A/S. EJENDOMSAKTIESELSKABET TUBORG NORD C har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er investering i samt udlejning og administration af erhvervs- og boligejendomme, som agtes opført på Tuborg nord-arealerne i Gentofte kommune samt virksomhed, som efter bestyrelsens skøn har forbindelse hermed
Stadig millionminus: Underskuddet er blevet mindre hos Visit Carlsberg A/SUnderskuddet i København V-virksomheden Visit Carlsberg A/S er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -22,6 millioner til -18,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Antallet af ansatte var i gennemsnit 13 i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 292.180 kroner året før til -990.065 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 56 millioner til 46,1 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jakob Stilov. Virksomheden ejes af CARLSBERG BREWERIES A/S. Visit Carlsberg A/S hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel, fremstilling, investering og marketing samt al virksomhed, som efter bestyrelsens skøn har forbindelse hermed
Overskuddet stiger: Psykiater Anne Lise Jensen ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Psykiater Anne Lise Jensen ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 604.429 til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,5 millioner kroner. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 4,3 millioner til 5,1 millioner. Firmaet ledes af direktør Anne Lise Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Anne Lise Jensen. Psykiater Anne Lise Jensen ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Praktiserende speciallæger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve lægevirksomhed som psykiater og anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Stadig minus: Labster ApS får nyt millionunderskudUnderskuddet i København V-virksomheden Labster ApS voksede sidste år. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -21,2 millioner til -96,2 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på -19,7 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 26 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 78 ansatte - en fremgang på 200 procent. Selskabets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 33,9 millioner kroner året før til -72,3 millioner kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et underskud på -82,5 millioner kroner efter skat voksede formuen i Labster ApS sidste år fra 66,9 millioner til 139,7 millioner . Virksomheden ledes af direktør Mads Tvillinggaard Bonde. I første omgang er det Labster Group ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mads Tvillinggaard Bonde og Michael Bodekær Jensen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Labster ApS anbragt i branchen "Anden it-servicevirksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed inden for e-learning og softwareudvikling samt anden i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Imlaw Consult ApS i København V gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Imlaw Consult ApS i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -92.521 til 207.167 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 742.284 kroner i det foregående regnskabsår til 1,2 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra -46.816 til 131.905. Virksomheden ledes af direktør Nghi Que Ma. Virksomhedens reelle ejere er Nghi Que Ma. I Erhvervsstyrelsens register er Imlaw Consult ApS anbragt i branchen "Juridisk bistand". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at tilbyde juridisk bistand og andre konsulentydelser
Overskuddet stiger: Virksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Fabrikant Adolph Møller og hustru Antoinette Møllers Fond, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 4,2 millioner til 12,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 28.780 kroner i det foregående regnskab til 24.340. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 193,6 millioner til 204,1 millioner. Fabrikant Adolph Møller og hustru Antoinette Møllers Fond har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Fondens formål er at yde støtte til gavnlige, almennytte øjemed i Danmark, dels til fremme af selvvirksomhed og praktisk dygtighed, dels og væsentligt i egentlig velgørende øjemed til støtte for trængende, særlig gamle og svage samt sådanne, der uforskyldt er kommet i nødKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i AAGE V. JENSEN NATURFOND, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 138,4 millioner til 336,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 15 i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttotab er forbedret fra -24,4 millioner kroner til -21,1 millioner kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 2,1 milliarder til 2,3 milliarder. Virksomheden ledes af direktør Hanne Haack Larsen. AAGE V. JENSEN NATURFOND har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Dyrkning af træer og andre skovbrugsaktiviteter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Fonden er en almennyttig fond, hvis overordnede formål er naturens bevarelse og udvikling, samt de vilde dyrs beskyttelse, i Danmark. Dette formål skal blandt andet søges opnået ved: at erhverve, eje og drive naturarealer, at foretage og støtte genopretningsprojekter såvel i relation til de af Fonden ejede naturarealer som udenfor disse arealer, at yde støtte til forsknings- og formidlingsprojekter med tilknytning til bevarelse og udviklingen af natur, samt de vilde dyrs beskyttelse, i Danmark. Støtte til de amførte formål kan ydes såvel i form af aktiviteter i Fondens eget regi som i form af kontante udlodninger, lån eller på lignende vis til modtagere udenfor FondenKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendomskreditselskabet Fairkredit A/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 437.555 til 3,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit tre fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til seks ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 1,9 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 6,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 745.568 til 3,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kenneth Grønbech. I første omgang er det PAW BECKER HOLDING ApS og L.M.K. HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Paw Falker Becker og Kenneth Grønbech, der er de dominerende ejere. Ejendomskreditselskabet Fairkredit A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Andre kreditselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at forbinde låntagere med långivere inden for fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: 50 Hertz ApS fik større overskud end året før50 Hertz ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 168.000 til 171.649 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 257.000 kroner til 380.756 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 225.000 til 357.915. Firmaet ledes af direktør Zaid Al-Soudi. Virksomhedens reelle ejere er Zaid Al-Soudi. 50 Hertz ApS hører hjemme i branchen "El-installation". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive autoriseret el-installationsvirksomhed med samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Plot Productions ApS i København V går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Plot Productions ApS, der er et firma i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 75.149 til -70.112 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 75.149 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Virksomhedens bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 447.223 kroner i det foregående regnskab til 426.916. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 13.132 til -92.177 kroner og er dermed blevet negativ . Firmaet ledes af direktør Troelz Schmidt Nielsen. I første omgang er det Story Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Troelz Schmidt Nielsen, der er den dominerende ejer. Plot Productions ApS hører hjemme i branchen "Kunstnerisk skaben". Selskabets formål er beskrevet sådan: Virksomhedens formål består i at udføre film- og medieproduktioner samt konsulentbistand hertil og efter ledelsens skøn hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i København VOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Vesterbrogade 62-64 Invest ApS , der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 84,7 millioner til 51,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 84,7 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet syv, året før var det otte. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 5,2 millioner kroner i det foregående regnskab til 5,1 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 108,7 millioner til 147,8 millioner. Virksomheden ledes af direktør Hans Christian Hansen. I første omgang er det Andosha ApS, DENNIS FORCHHAMMER ApS, Malou Holding ApS, L.M. HANSEN ApS og HANSEN 5751V ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Hans Christian Hansen, Lisbeth Maria Hansen og Marianne Louise Hansen, der er de dominerende ejere. Vesterbrogade 62-64 Invest ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at eje ejendommen Vesterbrogade 62-64, handel og investeringKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Fonden Collegium Juris i København V gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Fonden Collegium Juris i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -95.594 til 141.538 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 979.347 kroner til 1,2 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 70,5 millioner til 70,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Rasmus Kristian Feldthusen. I Erhvervsstyrelsens register er Fonden Collegium Juris anbragt i branchen "Almennyttige boligselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Stk. 1. Fondens formål er at erhverve, eje, indrette og drive ejendommen Nørre Allé 6-8, 2200 København N, matr. nr. 925, Udenbys Klædebo Kvarter, København, som kollegium for udenlandske og danske studerende ved Københavns Universitet for at fremme faglig og tværfaglig kontakt mellem danske og udenlandske studerende under velegnede og inspirerende boligformer i studietiden. Stk. 2. Ved udlejning af kollegieværelser bør det tilstræbes - at studerende fra Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, får fortrinsret til at leje kollegieværelserne. - at de danske kollegianere primært kommer fra provinsen. - at et ikke uvæsentlig antal kollegieværelser udlejes til udenlandske studerende, og - at mindst 10 værelser stilles til disposition for andre kollegianere end jurastuderendeKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Restaurantvirksomhed i København V er gået fra underskud til millionoverskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet HAMZA POLAT ApS i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -1,8 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på to i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -233.611 kroner året før til 2,7 millioner kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 86.637 til 1,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Hamza Polat. Virksomhedens reelle ejere er Hamza Polat. I Erhvervsstyrelsens register er HAMZA POLAT ApS anbragt i branchen "Restauranter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed, samt formuepleje
Nedgang på bundlinjen: Odgaard Byg ApS i København V går fra overskud til underskudOverskuddet i København V-virksomheden Odgaard Byg ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 5507 til -162.904 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 375.599 kroner året før til -69.294 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 83.546 til -43.559 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Carsten Parly Odgaard. Virksomhedens reelle ejere er Carsten Parly Odgaard. Odgaard Byg ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive tømrervirksomhed, samt hermed beslægtet virksomhed efter direktionens skønKlik her for at se regnskabet.
Stabilt: Konsulentvirksomhed i København V hold fast i overskuddetOverskuddet er blevet større i det seneste år i GRØNLANDSKONSORTIET I/S, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 5,5 millioner til 5,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 7,3 millioner kroner til 7,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 1,2 millioner til 2,9 millioner. GRØNLANDSKONSORTIET I/S hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomheden beskriver selv sit formål således: DfB og DIB har som Konsortium (i det følgende kaldet Konsortiet) sat forprojektering i gang ifølge en af Selskabet indgået Igangsætningsaftale, og det er tanken af Igangsætningsaftalen udmønter sig i en Turn—Keyaftale, ifølge hvilken Konsortiet til Selskabet leverer fabrikken til mineralvandsproduktion og øl aftapning efter nærmere i Turn—Keyaftalen og dennes bilag aftalte vilkår
Røde tal forsvandt: Finansvirksomhed i København V er gået fra underskud til millionoverskudEfter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i firmaet CARLSBERG FINANS A/S i København V i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet for alvor vokset fra -25,8 millioner til 208,0 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 256,0 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit fem i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,7 millioner kroner til 5,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-firmaet fra 9,7 milliarder til 9,9 milliarder. Virksomheden ledes af direktør Mads Jæger. Virksomheden ejes af CARLSBERG BREWERIES A/S og Baltika Brewery LLC. I Erhvervsstyrelsens register er CARLSBERG FINANS A/S anbragt i branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er i Danmark såvel som i udlandet at udøve virksomhed med rådgivning om investering og finansiering, at udøve virksomhed med formueadministration, kapitalformidling, pengemarkedsforretninger og investeringer i værdipapirer, samt i øvrigt at udøve eller være interesseret i enhver anden sådan virksomhed, der efter bestyrelsens skøn har tilknytning hertil
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i København V fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i FORE Granskoven ApS, der er en virksomhed i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 7,4 millioner til 10,5 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -718.543 kroner året før til 3,3 millioner kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 37,4 millioner til 45,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Esben Khan. Virksomheden ejes af FORE Granskoven Holding ApS. FORE Granskoven ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udlejning af boliger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje, udleje og administrere ejendommen beliggende Granskoven 14, 2600 Glostrup samt al hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang: Underskuddet hænger fast i restaurantvirksomhed i København VKøbenhavn V-virksomheden Restaurant LB ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -108.106 til -205.602 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 903.527 kroner til 972.896 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 1,1 millioner til 987.372 kroner . Virksomheden ledes af direktør Sebastien Michel Pierre Jacques. Virksomhedens reelle ejere er Sebastien Michel Pierre Jacques. Restaurant LB ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Restauranter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Thomas Gayet ApS i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden Thomas Gayet ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -11.486 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 24.914 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Thomas Gavet. Virksomhedens reelle ejere er Thomas Gavet. Thomas Gayet ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af andre møbler". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Krak ApS i København V er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Krak ApS i København V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -104,6 millioner til 18,9 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 73 i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 51,2 millioner kroner til 59,5 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Selvom året endte med et overskud på 18,5 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Krak ApS fra 12,9 millioner til 281.000 kroner . Virksomheden ledes af direktør Robert Puskaric. Virksomheden ejes af Eniro Treasury AB. Krak ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udgivelse af telefonbøger og adresselister". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive forlags- og informationsvirksomhed, udbyde telekommunikationstjenester, samt at drive anden dermed efter bestyrelsens skøn foreneling virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Winspire ApS i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden Winspire ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -10.620 kroner. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 2166 kroner året før til -10.023 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 255.754 til 37.380 kroner . Selskabet ledes af direktør Claus Bay Eriksen. I første omgang er det Kenneth Schørring, Anne Olsen, Claus Bay Eriksen og Charlotte Schmidt, der står som ejere. I sidste ende er det Kenneth Schørring og Claus Bay Eriksen, der er de dominerende ejere. Winspire ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Kombinerede administrationsserviceydelser". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive konsulentvirksomhed samt anden hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Bonium ApS fik større overskud end året førBonium ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 114.444 til 237.206 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 339.080 kroner i det foregående regnskab til 293.157. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 750.947 til 935.965. Virksomheden ledes af direktør Hans Tonny Bøgehøj Bjerre. I første omgang er det Bonium Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Hans Tonny Bøgehøj Bjerre, der er den dominerende ejer. Bonium ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive og udvikle tankstationer samt anden hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Bonium ApS fik større overskud end året førBonium ApS, der er en virksomhed i København V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 114.444 til 237.203 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 566.046 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 339.080 kroner i det foregående regnskab til 293.154. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra 750.947 til 935.965. Virksomheden ledes af direktør Hans Tonny Bøgehøj Bjerre. I første omgang er det Bonium Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Hans Tonny Bøgehøj Bjerre, der er den dominerende ejer. Bonium ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive og udvikle tankstationer samt anden hermed beslægtet virksomhed
Nyt regnskab: Konsulentvirksomhed i København V får underskudDet seneste år er endt med underskud i København V-virksomheden TOMO Agency ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -92.637 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2020/21, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 155.369 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af en direktion, der består af Helle Nygaard, Jakob Tvorup Moseholm og Mads Nygaard Tolsgaard. Virksomhedens reelle ejere er Helle Nygaard, Jakob Tvorup Moseholm og Mads Nygaard Tolsgaard. I Erhvervsstyrelsens register er TOMO Agency ApS anbragt i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabet skal drive konsulentvirksomhed, der med udgangspunkt i kvalitative metoder vil være med til at rådgive, analysere, konceptudvikle og formidle for organisationer, virksomheder og offentlige institutioner
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i København VIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i GigGum ApS, der er et firma i København V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 8975 til 1221 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 9053 i det foregående regnskabsår til 2265 - et fald på -75 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København V-virksomheden fra -24.697 til 11.524. Firmaet ledes af direktør Moses Charles Okpurughre Jensen. I første omgang er det Moses Charles Okpurughre Jensen og JUSTARE HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Moses Charles Okpurughre Jensen og Jakob Just Lundqvist, der er de dominerende ejere. GigGum ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel via Internettet med digitale produkter". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed
Her kan du skabe dig et overblik over de seneste regnskabstal, som Vesterbros virksomheder har offentliggjort.
Annonce
Tour de France

Verdensstjerne havde dårlige ben, indtil han mødte den danske julemand: - Jeg kan hurtigt lave 500 selfies på en dag

Annonce

Ikke ren, men rørt: Rolf Sørensen om doping, tårer og dansk Tour-start

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dømt

Taxachauffør voldtog kvindelig passager: Udvist for bestandigt

Tour de France

Thomas cykler rundt trods touren: Bryder trafikforbud af en helt særlig grund

TRAFIK

Gavebod til københavnske cyklister: Her vil overborgmester lave ensrettede cykelstier og flere fartbump

Parkering

Bilister mister 5.000 P-pladser i København: - Det er total forrykt

Lynhurtig indsamling af vælger-erklæringer: Danmarksdemokraterne kan nu stille op til næste valg

Blinde vinkler

Blinde Christian undrer sig over kritiseret kryds: - Jeg er umiddelbart ikke imponeret

Se kortet

Skræmmende kort: Så mange knivstikkerier har der været i København denne sommer

Se dig for

Udgør både magien - men også en potentiel fare: Her er guiden, der gør dig til en god Tour de France-tilskuer

Forvaltningsekspert om embedsværkets rolle i minksagen: - Det bliver et historisk blodbad

bolig For abonnenter

Sorte skyer over boligmarkedet: Så meget forventer eksperter, at priserne falder i København

Se videoen af lokal minkavlers første reaktion på sønderlemmende rapport: - Det vil være uforståeligt, hvis ikke det får konsekvenser

På patrulje For abonnenter

Rud og Mathias er betjente i Vesterbros hårdeste miljø: - Man lægger øre til historier, der er så forfærdelige, at man ikke kan forholde sig til det

Vesterbro For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Vesterbro

KLUMME

Frontberetning fra kolonihavehuset tæt på byen

Annonce