Annonce
Bolig og livsstil

Inges Køkken: Nytårstræstammer

Foto: Skovdalnordic.com

Hvis nu du ikke gider at lave kransekage til nytår, så smager disse guldstænger inspireret af vores elev Markus meget godt til bobler. Det er en nem og festlig fortolkning af de klassiske træstammer, og så har de fået en gang guld i anledning af årsskiftet.

Godt nytår til alle her fra madskolen. Jeg glæder mig til at gøre kål på det nye år i ordets bogstavligste forstand. Mere om det i januars madskole, hvor jeg dog lige slutter konfektskolen af den første søndag i januar med mit forslag til at få brugt julebordets rester af marcipan og nødder.

Ingredienser

  • 200 g marcipan
  • 1 spsk cointreau
  • 1 tsk. revet appelsinskal
  • 150 g overtrækschokolade
  • Spiseligt guldstøv

Sådan gør du

Bland marcipanen sammen med cointreau og revet appelsinskal.

Form marcipanblandingen til træstammer med en tykkelse omtrent som en lillefinger.

Smelt overtrækschokoladen. Overtræk marcipanen med chokoladen.

Tip: Pynt med spiseligt guldstøv. Det er jo kun nytår én gang om året.

Annonce

Mest læste

Byliv

Store byggeprojekter på vej ved havnefronten: Den største nyhed skal findes på Fisketorvets parkeringstag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Kronik: Hvorfor kan min datter ikke få dansk statsborgerskab på grund af en enkelt fejl?

Vesterbro

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Annonce