Annonce
Jernbanebyen

Kom selv med ud og se Jernbanebyen

Grundejerne inviterer på rundvisning i Jernbanebyen, hvor de blandt andet vil fortælle om det vindende arkitektforslag. Foto: René Mølskov
Grundejerne af det store område ved Otto Bussesvej inviterer til rundvisning, hvor de blandt andet fortæller om vinderforslaget fra Team Cobe.

En lang række arrangementer i det, som grundejerne kalder Jernbanebyen blev sidste år aflyst på grund af corona-pandemien.
Men nu er grundejerne, DSB Ejendomsudvikling og Freja Ejendomme, igen klar med bydelsvandring i Jernbanebyen.

Her fortæller de dels om Team Cobes vinderforslag i den næsten netop afsluttede arkitektkonkurrence, der danner de umiddelbare rammer for området. Grundejerne vil også fortælle om nogle af de bedste forslag fra de andre fire forslag, der var med i konkurrencen.

Det bliver med udgangspunkt i arkitektkonkurrencens vinderforslag, de viser rundt og fortæller, hvad der kommer til at ske i Jernbanebyen gennem de næste mange år.

Annonce

Bydelsvandringen begynder ved Lokomotivværkstedet på Otto Buses Vej 5A og er en cirka tre kilomter lang gåtur i området.

Det er nødvendigt at booke et gratis plads, der der er et begrænset antal. Får du plads på næste bydelsvandring, har du desuden mulighed for komme i god tid og dermed se alle fem konkurrenceforslag, der vil være udstillet for Lokomotivværkstedet.

Så længe der er ledige pladser kan de bookes via: jernbanebyen.dk/nyhed/book-gratis-billet-til-bydelsvandring-i-jernbanebyen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce