Annonce
Støttemidler

De fik penge: Masser af støtte til nye projekter på Vesterbro

Et nyt kunstprojekt omkring Mariakirken er et af de mange projekter, der har fået tilsagn om støtte fra Vesterbro Lokaludvalgs to støttepuljer. Foto: René Mølskov
En lang række små foreninger og projekter har fået penge fra lokaludvalgets puljemidler, så de kan blive til virkelighed.

Den Grønne Biograf er navnet på en tilbagevendende filmfestival mellem de gamle trælader på Otto Busses Vej, hvor BaneGaarden har hjemme. Eller det er drømmen, at det skal blive en tilbagevendende festival.

Projektet har fået delvist tilsagn om hele 32.500 kroner i støtte fra Vesterbro Lokaludvalg og står dermed for det største støttebeløb, som udvalget på sit seneste møde delte ud fra deres to støttepuljer, nemlig "Vesterbropuljen" og "Lillepuljen".

Filmfestivalen er tænkt som både en openair-biograf og en indendørs biograf. Foruden film skal der være workshops, debat, fællesspisning og meget mere på programmer, som hver gang skabes over nye temaer og med nye samarbejdspartnere. Det er Foreningen Bio-Bio, der står bag.

Annonce

Derudover var der også penge til Maria Projektet, der er et kunstprojekt med base i Mariakirken. Projektet fik ligesom Den Grønne Biograf delvist tilsagn om 32.500 kroner.

Projektet præsenterer værker af 8 danske og internationale samtidskunstnere over en toårig periode i og omkring Mariakirken.

Der var også penge til projektet "Se byen Vertikalt - i børnehøjde" på Skydebanens bemandede legeplads for 18.812,50 kroner, penge til Teatret ved Sorte Hest til at lave "Godnathistorier til nabolaget" for 15.000 kroner. En række andre projekter som Flydende By Flyttefestival, AFUK Festivitas, Vesterbro Lege- og Tøjbyttedag for familier hos Teatret Zeppelin, samt Øl & Opera, danse-arrangementer og musik- og litteraturprojekter fik støtte fra lokaludvalgets to puljer: Vesterbropuljen og Lillepuljen.

Du kan se hele listen over støttede projekter på Vesterbro Lokaludvalgs hjemmeside under dagsordener.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce