Annonce
Butikker

Ny Kæmpe Netto åbner på Vesterbro

Den nye Netto i Skelbækgade åbnede 9. juni 2021. Foto: René Mølskov
En ny Netto på næsten 500 kvadratmeter har slået dørene op og bliver dermed den 9. Netto med et vesterbro-postnummer

En hel milliard kronerinvesterer Netto i 2021 i nye butikker. En af dem er netop åbnet på Vesterbro og det bliver dermed den 9. Netto, der et København V-postnummer. Den ene er dog Netto i Kampmannsgade og regnes af de fleste for at ligge i Indre By.

Den nye Netto slog dørene op i Skelbækgade 2-4 på hjørnet ud mod Sønder Boulevard og har et butiksareal på godt 490 kvadratmeter.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Mohamed-Deq Mohamed Abdulle. I en pressemeddelelse fra Netto udtaler han:

Annonce

- Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod.

Nettos nye butik på Vesterbro er dermed bare én af de i alt 69 butikker, som butikskæden enten bygger eller renoverer i 2021. Til en samlet pris på en milliard kroner. Af dem er i alt 10 butikker helt nybyggede.

Der er ifølge Netto tale om et nyt koncept, de planlægger at føre ud i samtlige af kædens butikker i løbat af de kommende fem år. Der er tale om en re-branding med alt fra ny indretning, ny musik og selv Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

Frugt- og grønt-afdelingen skal spille en større rolle, ligesom convenience-varer får egen sektion.

Desuden er der indført Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce