Annonce
Vesterbro

Ny restaurant på Sønder Boulevard: Menuen hos Dumpo tiltrækker kvinderne

- Der er en form for snacks, der er løftet til et højere niveau, fortæller køkkenchef Philip Nilsson, da han skal beskrive maden på Restaurant Dumpo. Foto: Mynthe Villadsen
Restaurant Dumpo har en menu, der har vist sig at være særlig populær blandt kvinderne.

Hvis du nogensinde har set boligprogrammet 3 x Beliggenhed, så ved du, hvor store krav, der er til husets hjerte, køkkenet. Der skal som regel væltes en væg eller to for at få plads nok. Men med et køkken på kun 6 kvadratmeter er Restaurant Dumpo rykket ind på hjørnet af Sønder Boulevard, der hvor Vinderhjørnet tidligere lå.

Og på trods af det lille køkken formår den nyåbnede restaurant tilsyneladende at servere mad, som falder i stor smag særligt hos kvinderne, der står for langt de fleste bookinger i restauranten.

- Jeg tror, det er de lette og elegante smage sammen med de delevenlige retter, som tiltrækker kvinderne. Det var ikke noget, vi havde tænkt over, da vi åbnede, så det er kommet meget bag på os, siger Jonas Herlitschek, der er restaurantchef og sørger for, at restauranten spiller, og servicen kører.

Annonce

Der er hverken tale om spansk køkken, nordisk køkken eller asiatisk køkken, men mad der er inspireret fra hele verden

- Den mad, vi vælger at lave, er mad, vi selv vil spise. Vi er ikke en vegetarrestaurant, men vi fokuserer meget på grønt og lokale råvare, som vi får fra nogle gårde i nærheden, siger Philip Nilsson der er køkkenchef.

Han sammensætter retterne i fællesskab med den assisterende køkkenchef, og de forsøger at rykke på smagsoplevelserne ved at sætte smage sammen, som du normalt ikke ville tænke passer sammen.

Uanset hvad du har lyst til

Maden serveres med naturvine og byder på en masse småretter med blandt andet hummer, tatar og kammusling. I øjeblikket er kyllingevinger med gæret honning og lidt chili en storfavorit blandt gæsterne.

Det skal være hyggeligt og afslappende for gæsterne, når de besøger Dumpo, fortæller Jonas Herlitschek. Foto: Mynthe Villadsen

Menuen bliver skiftet cirka hver anden måned, og du kan selv plukke de retter fra menuen, du vil have serveret. Men du kan også bestille enten 7 eller 14 retter, hvor køkkenet vælger for dig. Her kan du nogle dage få serveret et par overraskelser, hvis kokken lige har en ret, der skal afprøves.

Retterne er lavet til at kunne deles og sammensættes efter dit behov.

-Uanset hvad du har lyst til, så kan vi ramme det. Du kan både komme forbi til en hurtig servering, hvis du er på vej i teateret eller kun har en babysitter i to timer. Har du lyst til en helaftensoplevelse kan du sidde her til klokken 02, når vi lukker, siger Jonas Herlitschek.

Hos Dumpo lægger de vægt på, at stemningen skal være hyggelig og afslappende. Derfor er det også muligt at få et par cocktails enten til maden eller efter. Har du fået lyst til at smage de populære kyllingevinger eller nogle af de andre snacks, finder du Dumpo på Sønder Boulevard 58.

Restaurant Dumpo

7 retter - 250 kroner
14 retter - 395 kroner

Tirsdag - torsdag 17.30-22.00
Fredag - lørdag 17.30 - 02.00


Annonce
PREMIERE

Tivoli Varietéen i Glassalen vender tilbage: Ingen forestillinger bliver ens

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Halloween

Sara skræmmer Vesterbros børn til halloween: Det er her magien starter

Trafik

SF vil lukke 100 gader for gennemkørende trafik

Halloween

Det kan du lave til halloween på Vesterbro: Gåder i Saxogade, vampyrfilm og hjemsøgte forlystelser

Kultur

Nu er der kun 24 tilbage: Få unikt indblik i Vesterbros sidste brune værtshuse

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

Støj

Eva-Sabrina er træt af larmende fejemaskiner tidligt om morgenen: - Det slider på mig

Byliv

Efter lang tids renovering: Snart kan du igen bade i lokalt bassin

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Parkeringspladser

Sharif bruger 30-50 minutter på at finde en parkeringsplads: Der bør kun gives én p-licens per husstand

Debat

Vesterbro mangler et nyt lyst og indbydende bibliotek og kulturhus

Hærværk

Flere biler udsat for hærværk tæt på Halmtorvet

Debat

Enhedslisten er klar til at skabe flere åndehuller til Vesterbro

Annonce