Annonce
Alarm 112

Over 60 personer afhørt efter skolepige blev forsøgt bortført

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker en sag, hvor to personer 7. oktober forsøgte at gribe fat i en 12-årig pige i Næstved. Politiet vil gerne høre fra folk, som kan have oplysninger, de kan bruge. Det kan fx være, hvis man har set eller hørt noget i relation til hændelsen, eller at man måske ligger inde med små, private mobiloptagelser fra torsdag morgen i det område, der er tegnet op på det vedlagte kort. Politiet kan kontaktes på telefon 114. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi/Free

To mænd, der torsdag greb fat i en 12-årig pige i Næstved, kørte i en rødbrun bil, der formentlig havde bule.

Politiet har talt med over 60 personer, sikret videomateriale og grundigt afsøgt et område i Næstved, efter at to personer i en bil torsdag morgen greb fat i en 12-årig pige.

Det fortæller vicepolitiinspektør Rune Nilsson fra afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse fredag formiddag.

- Hvis der er folk, vi stadig ikke har talt med, og som mener, at de har oplysninger, vi kan bruge, så skal man endelig ikke tøve med at kontakte os.

Annonce

- Intet er for småt, og vi vil hellere have for mange oplysninger end for få, siger Rune Nilsson i politiets meddelelse.

Politiet fortæller, at det gerne vil høre fra folk, hvis de har set eller hørt noget i relation til sagen eller måske ligger inde med små, private mobiloptagelser fra torsdag morgen i et område, som politiet har tegnet på et kort, det har offentliggjort.

Det var torsdag morgen klokken 08.10 på Orenæsvej i Næstved, at den 12-årige pige kom kørende på sin cykel på vej til skole, da to personer i en rødbrun bil ifølge politiet holdt ind og greb fat i hende.

Det lykkedes dog pigen at slippe væk og løbe fra stedet.

Politiets pressemeddelelse om overfald i Næstved

Politiet oplyser, at efterforskningen har givet flere oplysninger om signalement af både gerningsmænd og bil.

Bilen, der beskrives som rødbrun med tonede ruder, havde formentlig en bule ved den højre forlygte.

Desuden viser politiets efterforskning, at den ene gerningsmand kan have en skade i ansigtet, som blev tilført ham ved hændelsen i går. Mændene talte gebrokkent engelsk.

/ritzau/

Annonce
PREMIERE

Tivoli Varietéen i Glassalen vender tilbage: Ingen forestillinger bliver ens

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Politichef: Stor sexafpresningssag blev efterforsket for dårligt

Annonce