Annonce
Bolig og livsstil

Redaktørens klumme: Data er guld

Jeg har set mig gal på en ny tendens.

Det vælter ind med følgende opfordringer, og det er, som om der kommer flere og flere:

”Fortæl os om din oplevelse med Clever.” ”En lille påmindelse til dig, Hanne Frette. Endnu en gang tak, fordi du valgte Østjysk Våbenhandel. Vi vil gerne minde dig om, at det vil hjælpe os med at forbedre vores kundetilfredshed, hvis du skriver en anmeldelse af din oplevelse.”

Annonce

Nøjagtig samme henvendelse som ovenstående har jeg fået fra Bog & Idé samme dag i mailboksen.

Og derudover beder kommunen mig deltage i et spørgeskema om mine børns it-vaner, mens brilleforretningen, hvor jeg har kontaktlinseabonnement, vil høre, om jeg i forbindelse med synstesten er blevet forevist forskellige brillemodeller i forretningen efter testen, og sidst, men ikke mindst, vil arbejdspladsen have mig til at evaluere koncernens nyhedsbreve.

Dette er blot et lille udpluk af, hvad der næsten dagligt tikker ind af mails, der gerne vil have en bid af ens tid. Blot fordi man har købt et par olivengrønne gummistøvler eller bogen ”Butcher’s Crossing”, der var på tilbud. Eller rettere, det handler om data. Data er guld.

Jeg er egentlig opdraget til at være hjælpsom, men jeg kan godt mærke, at min grænse er ved at være nået. Og at det nu bliver en kamp for at lade være med at sidde med hovedet i en skærm - enten på mobilen eller computeren - selvom man gerne vil hjælpe. For jeg er faktisk skeptisk over for, om afsenderen egentlig tager sig tid til at læse det, man skriver.

Med hensyn til forevisning af briller efter synstesten så lod jeg være med at skrive, at optikeren havde været så venlig at foreslå, at jeg gik over i Matas og investerede i et par læsebriller. For det var ifølge hende det nemmeste og billigste.

Jeg er egentlig opdraget til at være hjælpsom, men jeg kan godt mærke, at min grænse er ved at være nået.

Annonce

Mest læste

Byliv

Karin har en cafebåd bag Fisketorvet:  - Båden binder folk sammen, der opstår små bekendtskaber helt af sig selv

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bolig og livsstil

Broderi, bajer og bandeord: -Jeg vil hellere have klippet fingrene af end at brodere missekatte i en robåd

Annonce