Annonce
112

Sad med legetøjspistol: Pludselig væltede det ind med politi

Politiet rykkede onsdag aften talstærkt ud efter en anmelder havde set tre personer i en bil med det, der viste sig at være en hardball-pistol. Arkivfoto: René Mølskov

Onsdag aften var der et massivt politiopbud ved Sundevedsgade. En læser fortæller, at det fra Enghavevej tæt ved Sundevedsgade pludselig væltede det ind med politi med geværer og synlige våben. I løbet af  kort tid, kom der ifølge øjenvidnet et massivt opbud af måske 40-50 betjente i forskellige biler.

Der var ifølge Københavns Politi tale om en såkaldt hardball-pistol, der til forveksling ligner en ægte pistol. Derfor rykkede politiet massivt og hurtigt ud.


Annonce

Flere patruljer ankom hurtigt til stedet, og de tre personer blev kortvarigt anholdt. Det viste sig, at der var tale om en såkaldt hardball-pistol, der ligner en rigtig pistol. Den blev fundet i bilen, og de tre personer blev løsladt igen.

Københavns Politi- Vi fik onsdag ved 21.30-tiden en anmeldelse om, at der i en parkeret bil i Sundevedsgade opholdt sig flere personer, og anmelder havde set den ene person sidde med noget, der lignede en pistol. Flere patruljer ankom hurtigt til stedet, og de tre personer blev kortvarigt anholdt. Det viste sig, at der var tale om en såkaldt hardball-pistol, der ligner en rigtig pistol. Den blev fundet i bilen, og de tre personer blev løsladt igen, oplyser Københavns Politi i en mail til VesterbroLIV.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce