Annoncørbetalt indhold

Skal du have en gourmet burger til aftensmad?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Burger er en af de mest kendte "retter" at spise i verden. De fleste mennesker har efterhånden smagt og spist en del burgere i deres liv. Burgeren er danskernes fortrukne valg, når det kommer til valg af take away. Der findes et utal af varianter af burgere på markedet, så hvordan differentierer man sig? Hos Halifax ligger fokusset på at lave gourmet burgere, selvom burger og gourmet ofte ikke er to ord man forbinder med hinanden. Halifax forsøger dog og lykkedes med at forene de to ting gennem hjemmebagte burgerboller, hjemmerørt burger sauce og friske grøntsager.


Annonce

Valg af råvarer 

Halifax lægger meget vægt på kvalitet, nærhed, økologi og miljøpåvirkning, hvilket de udlever i et godt samarbejde med deres leverandører. I Halifax Burgers kan der blandt andet være oksekød eller kylling. Deres oksekød kommer fra danske kvæg, hvor blandt andet sundhedsniveauet og standarderne er helt i top. Halifax har også tilsluttet sig den anerkendte standard European Chicken Commitment, når det kommer til den kylling, de serverer. Disse standarder betyder, at kyllingerne vokser langsommere, har mere plads og har adgang til beskæftigelse og naturligt lys. Når det kommer til grønt, så får de leveret frugt og grønt seks dage om ugen. På denne måde kan de sikre minimalt madspild og en større friskhed.


Prøv en vegansk burger 

Hos Halifax kan du også få en vegansk variant - deres populære veganske burger hedder Berlin, og er et hit på menukortet. Burgeren har chilistegte champignoner, vegansk ost, syltede agurker, rød mójo og en lækkert tomatsalsa. Det er dog ikke kun Berlin burgeren, som er populær hos Halifax, men også den veganske burger bowl Tijuana Verde med valgfri vegansk bøf og ost. En burger behøver nødvendigvis ikke at indeholde kød, for at smage lækkert. Prøv, og lad Room Service levere din mad.


Room Service leverer din mad

Hvis den veganske burger ikke er, hvad du foretrækker, så kan du sammensætte din helt egen take away menu hos Halifax. Menuen du kan sammensætte er med en gourmet burger, sprøde fries, chicken wings og noget at drikke. Det kan være alt fra en kold Halifax Pilsner til en lækker milkshake. Derudover så kan Halifax tilbyde en lang række side dishes, som vil passe perfekt til din sammensatte menu. Room Service leverer Halifax i hele København, så du altid er sikret en god oplevelse og lækker mad til tiden. Find din foretrukne Halifax restaurant i København og sammensæt lige netop dit næste gourmet måltid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.