Annoncørbetalt indhold

Skal du lave en hjemmeside?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At lave sin egen hjemmeside kan godt tage en masse tid. Det er både en sjov og lærerig proces, men det er også tidskrævende – særligt hvis du ikke helt ved, hvordan det skal gøres. Du kan selv lave din egen hjemmeside, men du kan også lade professionelle om arbejdet. Når man skal lave en hjemmeside, så er der flere ting, som man skal gøre og vide, før man går i gang. Det har vi skrevet om i denne artikel. Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med at lave din egen hjemmeside.


Annonce

Du skal bruge et CMS-system

Du skal bruge et CMS-system, når du skal i gang med at lave din hjemmeside. Det er et system, der hjælper dig med at sætte hele din hjemmeside op. Der er mange, der bruger den velkendte WordPress til at sætte deres hjemmeside op med. Men der findes også andre end WordPress. Her kan systemerne blot være mere avanceret, hvor WordPress er meget brugervenligt. Der findes allerede hjemmesideskabeloner i WordPress, som du kan benytte dig af, når du skal til at lave din hjemmeside. Her kan du virkelig få lov til at dykke ned i forskellige designs, så du får den hjemmeside, der reflekterer din virksomhed.


Du skal tænke på dit indhold

Når du skal i gang med at lave indhold til din hjemmeside, så skal du tænke på at få lavet noget indhold, der er relevant og spændende. Det er specielt nødvendigt, hvis du skal lave en webshop. Her skal dit indhold gerne sælge varen til brugere, der besøger din hjemmeside. Det vil nemlig ikke tage særlig lang tid, før en bruger vælger at klikke væk fra din hjemmeside, hvis de ikke finder indholdet relevant eller spændende. Læg derfor nogle kræfter i at lave noget indhold, der er interessant.


Du skal overveje SEO

SEO, der står for søgemaskineoptimering, er et bredtfavnende begreb, som har stor indflydelse på din digitale tilstedeværelse. SEO hjælper dig nemlig med at blive mere synlig online. Det vil sige, at du bliver mere synlig på organiske søgeresultater, når folk f.eks. bruger Google eller en anden søgemaskine til at søge efter noget. Det er en strategi, som du virkelig bør overveje til din virksomhed for at generere flere konverteringer til din hjemmeside. Der findes bureauer, hvor du kan få hjælp til at planlægge din seo strategi, hvis du er i tvivl om, hvordan det skal gribes an. Med et seo marketing bureau kan du komme godt i gang med din hjemmeside, og du kan overlade SEO-delen til bureauet, så du kan fokusere på din hjemmesides drift.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.