Annonce
Vesterbro

Svømmehaller lukket igen: Nu vil Konservative have forlænget sæsonen for havnebadene

Vesterbro Svømmehal er igen lukket. Derfor ønsker Karina Bergmann (K) at forlænge perioden, hvor man kan bade i havnebadene. Arkivfoto: Martin Sørensen
Vesterbro Svømmehal er igen lukket. Det samme er Øbro Hallen og derfor vil konservatives Karina Bergmann nu have forlænget sæsonen i havnebadene.

Endnu en gang er Vesterbro Svømmehal lukket på grund af nedfaldne fliser. Det skete også 8. marts sidste år. Dengang var det dog på et heldigt tidspunkt, da landet fire dage senere alligevel blev lukket helt ned af statsministeren.

Dengang sagde teamlederen i Vesterbro Svømmehal at;

-Det er aldrig særlig fedt, når der falder fliser ned. Man tripper og venter på, at det bliver klar. Men lige nu har det faktisk ikke forhindret nogen i at svømme.

Annonce

Men det var dengang. Nu er restriktionerne løftet og svømmehallerne åbnet igen. Eller det vil sige, at Vesterbro Svømmehal faktisk er lukket igen. På grund af nedfaldne fliser.

- Jeg har faktisk været ret forfærdet over at Vesterbro Svømmehal, men også Øbro Hallen er lukket, siger vesterbroer og konservativ politiker i Kultur- og Fritidsudvalget Karina Bergmann.

Hun mener, at det er dybt problematisk, at det endnu engang er blevet besværligjort at svømme, når faciliteterne lukker.

- Hvis der er en idrætsform, der virkelig har svære kår her i byen, så er det svømning i svømmehaller. Der er voldsomt lange ventelister, og det nyttter jo ikke noget, at kommende generationer af unge, de ikke lærer at svømme, siger hun.

Derfor stillede hun torsdag aften forslag på rådhuset om at forlænge sæsonen i havnebadene og på den måde forhåbentlig kompensere en smule for de manglende svømmemuligheder i byens svømmehaller.

-For ligesom at give et lille plaster på såret, så håber jeg, at vi kan forlænge sæsonen i havnebadene.

Da VesterbroLIV talte med Karina Bergmann under udvalgsmødet torsdag aften, fortalte hun, at udvalget havde godkendt indstillingen. Dermed skal forvaltningen nu komme med forskellige scenarier og udgifter ved forskellige løsninger.

-Jeg har ikke taget konkret stilling til, om sæsonen skal udvides til september, oktober eller måske november. Nu afventer vi i første omgang forvaltningens bud, siger Karina Bergmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce