Annoncørbetalt indhold

Tag en sundhedsfaglig diplomuddannelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sundhedspersonale er en mangelvare

Sundhedsvæsnet har været godt presset de seneste par år, da der i den grad har manglet hænder. Det er dog ikke en midlertidig problematik. Sundhedssektoren vil i fremtiden komme til at mangle folk til at udføre det livsvigtige vigtige arbejde på hositaler, plejehjem og i borgerne eget hjem. Det er en ret stor udfordring, da sygeplejerskerne ganske enkelt er uundværlige i den daglige behandling af patienter. Omsorgsgiverne i samfundet udgør selve grundpillen i velfærdsstaten, så derfor er vi alle dybt afhængige af, at flere melder sig på banen til at påtage sig opgaven. Det er ikke et let arbejde at yde omsorg og hjælpe andre mennesker, men det er et yderst meningsfuldt job at varetage.

Annonce

 

Drømmer du om at gøre en forskel?

Hvis du går og drømmer om at gøre en forskel, kan sundhedssektoren måske være det rette felt for dig. Du kommer til at skulle bruge meget tid på din fremtidige karriere, så det giver god mening at finde en branche, som harmonerer med dine værdier. Måske har du på nuværende tidspunkt ikke gjort dig så mange tanker om, hvad dine værdier egentlig er. Men hvis du synes, det kunne være spændende at hjælpe andre mennesker, som virkelig har brug for det, er en sundhedsfaglig videreuddannelse med stor sandsynlighed lige noget for dig.


Hvis du vælger at uddanne dig til sygeplejerske har det også den fordel, at du sikker på at få et job ude på den anden side af studiet. Alt for mange unge ryger ind i dagpengesystemet efter endt uddannelse, og det kan være rigtig hårdt at gå arbejdsløs i en længere periode. Sundhedsvæsnet har altid brug for folk, så vælger du denne retning, er du garanteret at kunne komme videre. Det giver en rar tryghed og ro i din studietid, at du har udsigt til fast indkomst og god arbejdserfaring.

 

Hvad kan du forvente af fagpakken hos Gentofte HF?

På Gentofte HF tilbyder de en skræddersyet fagpakke, som forbereder dig på at søge direkte ind på en sundhedsfaglig diplomuddannelse. Gentofte HF har et godt samarbejde med de videregående sundhedsuddannelser, og du vil derfor kunne se frem til at besøge diverse uddannelsesinstitutioner og gennemgå lærerige praktikforløb. Fagpakken vil give dig et godt indblik i sundhedsområdet og gøre dig klogere på, hvad du egentlig gerne vil arbejde med. Derudover tilbyder de et fantastisk studiemiljø med plads til alle studerende. Søg ind på Gentofte HF her

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.