Annoncørbetalt indhold

Tre tips til en mere bæredygtig hverdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmer du om en mere bæredygtig hverdag? Modsat hvad mange mennesker måske går rundt og tror, behøver det hverken at være dyrere eller mere besværligt at begynde at lave et mere bæredygtigt liv. Det handler i bund og grund om at tænke sig rigtigt godt om og træffe nogle mere fornuftige og kloge valg – og faktisk vil du helt sikkert opleve, at det er lettere, end du muligvis går rundt og tror. Her i artiklen har vi samlet tre tips til dig, der ønsker at opnå en mere bæredygtig hverdag.

Undgå at smide mad ud hver eneste aften

Annonce

For en mere bæredygtig hverdag spiller mad en fuldstændigt afgørende rolle. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi danskere er rigtigt dårlige til at undgå madspild. Det betyder, at vi hver eneste aften står og skraber de sørgelige rester af aftensmaden ned i skraldespanden. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt. Derfor bør du i stedet inkorporere nogle mere bæredygtige og nye madvaner, så du kan være med til at undgå madspild dag efter dag.

Ved at undgå madspild vil du endda også kunne spare flere hundrede kroner om ugen på dit madbudget, hvorfor der er flere gode grunde til det.

Tænk over, hvordan du indretter dit hjem

Hvis du vil opnå en mere bæredygtig hverdag, bør du også tænke over, hvordan du indretter dit hjem. Der er ingen tvivl om, at produktionen af både interiør og møbler er noget, som i den grad tærer på naturens ressourcer. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvordan produktionen har været for de mennesker, som har udført arbejdet, så du kun ender med at vælge produkter, der er bæredygtigt produceret.

Skal du for eksempel have nyt lagen til sengen, kan du med fordel vælge et bambus lagen fra 100 % økologisk voksende bambus, som er bæredygtigt produceret. Foruden at et bambus lagen er lavet i et bæredygtigt materiale, er bambus samtidig økonomisk, antistatisk og antibakterielt. Der er derfor rigtigt mange fordele ved at vælge et bambus lagen næste gang, du skal investere i et nyt lagen til din seng.

Tøjproduktion er utroligt hårdt for miljøet

Det næste tip for dig, der gerne vil have en mere bæredygtig hverdag, omhandler tøj. De fleste danskere køber alt for meget tøj, og tøjproduktion er meget hård for miljøet. Samtidig sker tøjproduktion ofte også under nogle meget problematiske arbejdsvilkår og betingelser. Derfor bør alle mennesker først og fremmest tænke mere over, hvor meget tøj de egentligt køber i forhold til, hvad man reelt set har behov for. Herudover bør man også forholde sig til, hvordan de forskellige tøjfirmaer producerer deres tøj.

Endeligt findes der i dag rigtigt mange genbrugsforretninger rundt omkring i landet, hvor man kan finde en masse spændende ting. Man behøves altså ikke at købe nyt, hver gang man har brug for nyt tøj til sin garderobe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.